In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- De Dagvisser -

Dr. Lelykade 26, Scheveningen
Vis, fusion, mediterraan
De Dagvisser. Brasserie de Dagvisser, gelegen in de tweede binnenhaven van Scheveningen heeft een vriendelijke, open en typisch Hollandse uitstraling. Vanwege haar mooie ligging, laagdrempelige, toegankelijke, (kind) vriendelijke ambiance en vis georiënteerde keuken, is het dé locatie voor uw lunch, diner en groepsevenementen!
Geschiedenis. Al sinds 1996 is “de Dagvisser” hét restaurant bij uitstek voor al het lekkers wat de zee te bieden heeft, en gelegen op één van de mooiste plekjes aan de Nederlandse kust. Dit jaar (2011) vieren zij, samen met ons naastgelegen restaurant de Zoute Zoen, ons 15 – jarig jubileum!
Sfeer & interieur. Het restaurant biedt een ruime, overzichtelijke, huiselijke en gezellige dinerzaal met aangrenzend terras, vanuit het gehele restaurant heeft u prachtig uitzicht over de haven en er zijn zeer veel parkeerplaatsen, van waar het grotendeels het gehele jaar door vrij parkeren betreft.
Keuken & kaart. Vanwege het 15 jarig jubileum, geen verjaardag zonder cadeau ’s: Met voor u, een nieuwe, zeer uitgebreide menukaart, met nieuwe gerechten en bekende klassiekers. Heel veel nieuws dus, maar wat onveranderd blijft, ook na 15 jaar, is de perfecte keuken, hoogstaande kwaliteit en de vertrouwde service en gezelligheid!
Telefoon: 0703500593
Website: http://www.dedagvisser.nl

De Dagvisser, Dr. Lelykade 26, Scheveningen
11.00 - 22.30 uur